Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-03@06:13:03 GMT

از نقاشی‌های جراح قلب مشهور تا مرور آثار درمبخش

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۶۵۴۸۲

از نقاشی‌های جراح قلب مشهور تا مرور آثار درمبخش

فرهنگ>تجسمی - در چهارمین جمعه اردیبهشت، گالری‌ها و نگارخانه‌های شهر تهران با 33 نمایشگاه به استقبال علاقه‌مندان به هنرهای تجسمی خواهند رفت.

مهدی درستی، در چهارمین هفته از دومین ماه سال 96 شاهد رونق و تنوعی دوباره در حوزه هنرهای تجسمی هستیم و تعداد قابل قبول افتتاحیه ها با رویکرد متنوع هنرمندان این حوزه همراه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته حائز اهمیت این هفته را می توان همزمانی افتتاحیه های این 33 نمایشگاه با آخرین مناظره انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری دانست که می تواند در کاهش استقبال دخیل باشد.

این هفته 46 نمایشگاه در گالری‌ها و نگارخانه‌های سطح تهران برپا خواهد بود که 33 نمایشگاه امروز، جمعه 22 اردیبهشت افتتاح می‌شوند.

نمایشگاه های این هفته در حین کاهش اندکی که در تعداد داشته است، اما از تنوع بیشتری نسبت به هفته گذشته برخوردار است و در نمایشگاه های این جمعه شاهد هنرهای نقاشی، عکاسی، تصویرسازی، خوشنویسی، تهذیب و نگارگری، مجسمه سازی هستیم.

طبق روال گذشته نقاشی بیشترین تعداد افتتاحیه را دارد و تصویرسازی هم این هفته برای اولین بار از نظر تعداد افتتاحیه در جایگاه دوم قرار دارد.

در ادامه با جزییات این نمایشگاه هایی که این جمعه افتتاح می شوند بیشتر آشنا خواهید شد:

گالری آرت سنتر باغ:نمایشگاه مرور آثار کامبیز درم‌بخش 22 افتتاح می‌شود. این نمایشگاه تا دوم خرداد میزبان علاقه‌مندان به کاریکاتورهای و نقاشی‌های این هنرمند باسابقه ایرانی است.

گالری آرته:نمایشگاه عکس‌های مارال اقبالی با عنوان «مادی»22 تا 29 اردیبهشت برقرار است.

گالری آریا:نمایشگاه انفرادی طراحی‌های چوبی و نقش فرهاد فروتنیان از 22 اردیبهشت تا 10 خرداد ادامه دارد.

گالری آریانا:نمایشگاه عکس‌های انوش اوحدی با عنوان «کرشمه خورشید» 23 تا 28 اردیبهشت میزبان علاقه‌مندان به هنرهای تجسمی است.

گالری ایوان:نقاشی‌های هرمز مه‌منش با عنوان «سایهخاموشی» که بهنام کامرانی آن را گردآوری کرده است از 22 اردیبهشت تا پنجم خرداد به نمایش در می‌آید.

بنیاد لاجوردی:نمایش «دیگر- دیگرگونگى؛ حکایت شیخ صفى و هر چیز گستردنى» زیر مجموعه پروژه کیوریتوریال به عبارت دیگر 22 اردیبهشت افتتاح می‌شود. در این نمایشگاه، فرش به عنوان چیزى گستردنى در بررسی رشته‌اى از مناسبات اجتماعى و حرفه‌اى در حوزه هنر نقشی مفهومى ایفا مى‌کند.

این نمایشگاه پژوهش‌محور، زمینه‌هاى گوناگونی را در بر می‌گیرد و نگرشی متفاوت به تلفیق‌های هنرمندانه، نهادى و سازمند ارایه مى‌دهد. این رویکرد در دو بخش اصلى که در ارتباط با یکدیگرند و در گونه‌هاى متفاوت بازنمایى حضور دارند عملى شده است.یک بخش شامل برگزیده‌ای از آثار هنرى که در آن‌ها فرش و یا هر شکل مفهوم گستردنى، به چالش کشیده شده، واسازى شده یا به‌عنوان امکان‌هاى جایگزین بازتولید شده است؛ بخش دیگر شامل بسترى دیدارى، شنیدارى و نوشتارى که از ماده‌هاى پژوهشى، آرشیوى و مستند ترکیب شده است. علاقه‌مندان می‌توانند از 22 اردیبهشت تا 31 خرداد ماه، همه روزه از ساعت 16 تا 21 از این نمایش دیدن کنند.

نگارخانه بهنام دهش‌پور:این نمایشگاه آثار نقاشی،شامل بیش از 16 اثر است که در این نگارخانه به نمایش در می‌آید. عبدی اسبقی، ف اخلاقی، ترانه ابراهیمی، الیکا ابراهیمی قاجار، عالمه باقریان، مهناز پسیخانی، عبدالحمید پازوکی، پونه جعفری‌نژاد، هیرو شیخ‌الاسلامی، ناصر عزیزی، محمدهادی فدوی، نیلوفر قادری‌نژاد، رایکا میلانیان و فرزانه محجوبی آثار نقاشی خود را در قالب تکنیک‌های متفاوت به نمایش خواهند گذاشت. نمایشگاه «آثار نقاشی و حجم بر روی تخم شترمرغ» نیز برای چهارمین بار برگزار می‌شود. این نمایشگاه شامل 25 اثر نقاشی و حجم بر روی تخم شترمرغ است.

آثار ف اخلاقی، پونه اوشیدری، سارا ابری، درسا اسدی، احمد آریا منش، فریماه تابعی، سیامک خازنی، مهشید رحیم تبریزی، مجتبی رمزی، علی رضوی، امیر حسین ردائی، علیرضا سعادتمند، آتیلا سابو، نفیسه شهدادی، هیرو شیخ الاسلامی، رنه صاحب، ناصر عزیزی، محمد هادی فدوی، اسدالله فقیهی، کمال الدین قطب، اسدالله کیانی، بهداد لاهوتی، احمد محمد پور وگیزلا وارگا سینایی در این نمایشگاه ارائه خواهد شد.این نمایشگاه روز جمعه 22 اردیبهشت ساعت 16 الی 20 افتتاح می شود و تا 27 اردیبهشت، ساعت 12 الی 19 میزبان علاقه‌مندان به هنرهای تجسمی است.

گالری بیست و شش:«خودنگاره‌های همگانی» نمایشگاه مجسمه‌های هادی عرب نرمی است که از 22 اردیبهشت تا دوم خرداد برگزار می‌شود.

گالری ثالث:نمایشگاه «کتاب‌خوانی برای خیابان‌های تهران» مریم فیروزی از 22 اردیبهشت تا دوم خرداد دایر است.

گالری دلگشا:«اسب‌ها و لبخندهام نمایشگاه آثار پورنگ پورعطایی است که 22 اردیبهشت تا یکم خرداد به تماشا در می‌آید.

گالری دید:آثار پروین هانی طبائی از 22 اردیبهشت ماه در محل جدید این گالری به نمایش در می آید. این نمایشگاه تا دوم خرداد برپاست.

گالری راه ابریشم(لاله):نمایشگاه گروهی عکس با عنوان «انباشت» از عصر جمعه 22 اردیبهشت افتتاح خواهد ‌‌شد. سالومه سوزنچی، سمیرا داورفرا، سحر مختاری، فرزین فروتن و آرمین عبدی هنرمندان شرکت‌کننده در این نمایشگاه هستند. این نمایشگاه تا پنجم خرداد ادامه دارد.

گالری زیر زمین دستان:«نا محسوس» نمایشگاه طراحی‌های علی بهشتی است که از 22 تا 29 اردیبهشت به نمایش در می‌آید.

گالری سایه:نمایشگاه نقاشی‌های نادره حکیم اللهی با عنوان «پناهنده» از 22 تا 25 اردیبهشت برپاست.

گالری شلمان:«سفر آب» نمایشگاه آبرنگ‌های حسنعلی لقایی است که از 22 اردیبهشت به نمایش در می‌آید. این نمایشگاه تا 27 اردیبهشت ادامه دارد.

گالری طراحان آزاد:«خط تولید» نمایشگاه اینستالیشنپانته آلاچین از 22 تا 28 اردیبهشت میزبان علاقه‌مندان هنر است.

گالری فردا: در این هفته نمایشگاه گروهی طراحی و نقاشی با انتخاب بامداد رضوانیان را روی دیوار خواهد رفت. این نمایشگاه که «دست هایم» نام دارد22 تا 27 اردیبهشت برپا خواهد بود و علاقه‌مندان برای دیدن آن می‌توانند از ساعت 16 تا 20 مراجعه کنند.

سارا آتش‌هوش، مهسا اینانلو، مریم اسکندری، کوثربرکتی، ستایش بناساز، داوود پـیـراسـبـقـی، فـرهـاد تـوکـلـی، زهـراجـعـفـری، مـونـا حـسـین‌زاده، سمیه رحمانی، سلاله رستمی، آرش رضـاپور، ستاره رضایی، مهسا رحیمی، شهرزاد زمهریری، مریم زحمتکش، زهرا زمانی، مهدیه ساقیان، سیناسالاری، ملیسا صباغی، بیتا صفایی، زینب رهبری‌خواه، احمد صفری، آزاده طاهریان، ملیکا طهماسبی، احسان علیزاده، رضاعمادی، سپیده فیروزی، سلیمان فرخی، داوود کــاظـمـی‌کـیـا، سـاحـل گـازرانـی، شـهرزاد گردبگـلی، لالـه مـاهـر، حـمـیـدرضا محمدی، محـسن نویدی، سهـراب نـبـی‌پـور و مـلیـحـه نـعمتی هنرمندانی هستند که استاد رضوانیان برای حضور در این نمایشگاه انتخاب کرده است.

گالری گلستان:نمایشگاه نقاشی‌های حسن چراغچی 22 تا 27 اردیبهشت به نمایش درمی‌آید.

نگارخانه نقش جهان:نمایشگاه نقاشی هما شاکریان با عنوان «جان دوباره» جمعه 22 اردیبهشت از ساعت 16 تا 20 با حضور علاقه‌مندان هنرهای تجسمی برگزار می‌شود. این نمایشگاه تا 27 اردیبهشت برقرار است.

گالری نگر:خط‌نگاره‌های علیرضا شیرافکن از 22 تا 27 اردیبهشت به نمایش در می آید.

گالری هفت ثمر: نمایشگاه انفرادی تاپیسری فاطمه چاووشی نسب 22 تا 27 اردیبهشت به نمایش در می آید.

گالری هما:نمایشگاه طراحی و نقاشی های احمد مرشدلو از 22 اردیبهشت برپاست. مردم حاشیه، زنان و مردان معمولی موضوع اصلی آثار اوست.این نمایشگاه تا پنجم خرداد میزبان علاقه‌مندان به هنرهای تجسمی است.

نگارخانه لاله: نمایشگاه تصویرسازی با عنوان «مصوران برجسته ایتالیا»، حاوی 63 اثر تصویرسازی از 17 هنرمند شاخص و برجسته در عرصه تصویرگری ایتالیا با همکاری انجمن تصویرگران ایران و این نگارخانه برگزار می‌شود. این نمایشگاه از 22 اردیبهشت تا 14 خرداد میزبان علاقه‌مندان است.

گالری هپتا: نمایشگاه «Limited Edition» نمایشگاهی است که طراحان مختلفی از سراسر جهان در آن با طراحی پوستر‌هایی با موضوع بحران آب، بر اهمیت توجه به این مساله تاکید داشته اند. این نمایشگاه از تاریخ 22 اردیبهشت لغایت ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ برگزار خواهد شد.

گالری شکوه: نمایشگاه گروهی نگارگری، گل و مرغ و تذهیب محمد مرادی، فرزانه مرادی، فاطمه مرادی، نازنین رهنما و محسن مرادی از 22 تا 27 اردیبهشت برپا می‌شود.

گالری سهراب: «راز پرسشگر» عنوان نمایشگاهی از مجموعه آثار هانیه دربندی است که از 22 اردیبهشت تا سوم خرداد میزبان علاقه‌مندان است.

گالری شمیده: نمایشگاه نگارگری فرزانه عبادی فرد با اقتباس از داستان‌های هفت پیکر نظامی تحت عنوان «هفت گنبد عشق» از 22 تا 27 اردیبهشت برگزار می شود.




گالری ژینوس: مجموعه «دور و نزدیک» ٩ کار مونا ملک احمدی به سبک انتزاعی هیجانی است که مستقیم از بافت های ایجاد شده از عناصر مختلف در طبیعت الهام گرفته شده اند. عناصری به ریزی و کوچکی ناخالصی‌های سنگ که فقط با چشم مسلح قابل رویت هستند و یا عناصری مانند ابرهای باران زا در آسمان و یا جزایر کوچک برآمده در اقیانوس که دال بر انتخاب نام «دور و نزدیک» دارد. این نمایشگاه از 22 تا 26 اردیبهشت برپا می‌شود.

نگارخانه مریم: «میوت» عنوان نمایشگاه گروهی تصویرسازی است که از 22 اردیبهشت تا سوم خرداد برگزار می‌شود.

نگارخانه سیمرغ: نمایشگاه نقاشی مریم گودرزی از 22 تا 31 اردیبهشت میزبان علاقه‌مندان است.

گالری برسام: نمایشگاه انفرادی آثار اسکیس، کروکی و راندو سمیرا کاظمی با عنوان «خاک وطن» از 22 تا 29 اردیبهشت میزبان مخاطبان است.

گالری شماره یک فرهنگسرای نیاوران: نمایشگاه آثار نقاشی هنرمندان پنج تا 22 ساله کم توان ذهنی و دارای اختلال طیف اتیسم با عنوان «آفتابی در میان سایه ای» 21 تا 26 اردیبهشت ماه برگزار می شود.

نگارخانه گل نرگس:گروه نقاشان قلمرو مانی بعد از دو سال فعالیت، بيست و پنجمين نمایشگاه و هجدهمين وركشاپ خود را با عنوان دومین سالگرد گروه نقاشان قلمرو مانی برگزار می کند. در اين نمايشگاه 70 اثر از 65 هنرمند ارائه شده است. اين نمايشگاه با حضور هفت نفر از اساتيد و شركت آثارشان در افتتاح می‌شود. این نمایشگاه از 21 تا 27 اردیبهشت برگزار می‌شود.

58243

کلید واژه‌ها : خوشنویسی - عکاسی - نقاشی - هنرهای تجسمی - مجسمه -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۶۵۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های جدید کانون پرورش فکری برای بچه‌ها

مدیرکل نظارت بر انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از برنامه‌های جدید این انتشارات برای تولید محتوا و کتاب ویژه گروه سنی کودک و نوجوان گفت. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، عباس محمددینی، مدیرکل نظارت بر انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، درباره وضعیت کتاب کودک و نوجوان و انتشارات کانون گفت: وضعیت ادبیات کودک و نوجوان در حال حاضر وضعیت مطلوب و بدون مشکلی نیست که بتوان روی آن بحث و اظهار کرد. ادبیات در چند سال اخیر در صنعت نشر، تولید محتوا و کتاب‌سازی دچار افول شده به‌ویژه این ضعف در حوزه ادبیات کودک و نوجوان نیز دیده می‌شود. یکی از مشکلات نیز مراجعه ناشران به ترجمه است که از 25 سال پیش تاکنون با رفتن تمام توان ناشر به این سمت، به ضعف مؤلفان و آثار تألیفی برای گروه سنی کودک و نوجوان انجامیده است.

بازگشت به تألیف

او ادامه داد: در این چند سال که ناشران نگاه‌شان به سمت تالیف بازگشت، اما به دلیل همان ضعف، این صنعت هنوز به مطلوبیت خود نرسیده است. کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و انتشارات آن نیز با نگاهی که به بازار و مخاطب خود دارد و با توجه به ریز موضوعاتی که مخاطب در صنعت ترجمه داشته، دوباره به سمت تألیف بازگشته است تا بتواند آن مطلوبیت از دست رفته را برای نشر و ادبیات کودک و نوجوان به صورت بالادستی ایجاد کند.

مدیرکل نظارت بر انتشارات کانون گفت: ما در حال تلاش هستیم و به نویسندگان نوقلم و مؤلفان کودک و نوجوان عرصه می‌دهیم تا بتوانند فعالیت کنند و به محصول برسند، تا آن قوت ایجاد شود و در چند سال آینده بتوانیم به مطلوبیت خود برگردیم.

محمددینی همچنین به ملاک و معیار‌هایی که برای نشر مدنظر قرار می‌گیرد، اشاره کرد و افزود: ادبیات در پایان قرار است یک کودک را برای حضور در اجتماع بسازد و نیازمند تعهد است تا بتواند کودک متعهد بسازد. ادبیات در واقع زیربنا و پایه اصلی است و این زیربنا نمی‌تواند در اختیار آدم‌های غیرمتعهد قرار گیرد. از سوی دیگر تخصص است؛ ادبیات کودک و نوجوان یک امر بسیار تخصص محور است و نمی‌تواند در اختیار افرادی قرار گیرد که تخصص ندارند. این تخصص حتی به روان‌شناسی کودک و نوجوان، نظام‌های تربیتی و... نیز برمی‌گردد.

از «سیمرغ» تا «قاف»؛ طرح‌های جدید کانون برای خلق ادبیات بومی

او با اشاره به اینکه کانون عرصه را برای مؤلفان و مصنّفان متخصص ایجاد کرده است تا بیایند و کار کنند، گفت: انتشارات کانون در گذشته به صاحب قلم بودن افراد تأکید داشت، ما نیز این امر را لازم می‌دانیم، اما به صاحب قلم‌های تازه نفس و کسانی که این امکان برای‌شان تاکنون فراهم نشده بود، نیز اجازه می‌دهیم تا بیایند و در ورطه امتحان قرار گیرند و در حوزه‌های کارشناسی مشغول شوند. تاکنون چند حوزه کارشناسی فعال کرده‌ایم تا آثار این نویسندگان را مورد پالایش قرار دهند و از سوی دیگر اثرشان به همراه متخصصان متعهد و متعدد دیده و سنجیده شود تا هم کارهای‌شان دیده شود و هم مشغول به کار شوند.

انتشار کتاب‌های تعاملی

محمددینی اضافه کرد: در کتاب‌های ترجمه نیز به این سمت می‌رویم تا آثار با تعهد و تخصص را انتخاب کنیم و از مؤلفانی بهره گیریم که در بخش ترجمه حائز این ویژگی‌ها هستند. ما کتاب‌هایی داریم که خاص هستند؛ بنابراین به سراغ مؤلف مترجمانی می‌رویم که ما را به خواسته خود برسانند. در حال حاضر آثار ترجمه در بازار نشر بسیار زیاد است، ضمن اینکه ما در کانون دغدغه رقابت با کسی را نداریم؛ زیرا می‌خواهیم خلأها را پر کنیم و در این پازل نیز به سراغ جاهای خالی رفته‌ایم. وقتی می‌بینیم دیگر انتشاراتی‌ها غایت خود را روی ترجمه گذاشته‌اند، ما به سمت ترجمه‌های بسیار خاص می‌رویم که کار بزرگی در دنیا انجام می‌دهند. در واقع به سراغ آثاری می‌رویم که انتشارات دیگر به خاطر هزینه و یا به دلیل حقوق مؤلف به آن ورود پیدا نمی‌کنند.

او در پاسخ به این سوال که برای کانون بحث ادبیات اهمیت دارد یا وجه بازی و سرگرمی، توضیح داد: در حال حاضر ما چند پروژه همزمان داریم که کتاب‌های‌مان همراه با بازی، سرگرمی و عروسک است. برای آینده نیز کتاب‌های تعاملی را در نظر داریم. این‌ها اصول و جذابیت‌هایی است که در بازارپردازی غیرمحتوایی برای کودک انجام می‌شود. ما در بحث ادبیات نوجوان نیز در حال ورود هستیم تا کتاب‌های‌مان واقعیت افزوده داشته باشند و نوجوانان بتوانند وارد تعامل شوند و برای محتوا و کتاب شاخ و شونه بکشند تا محتوا را بهتر کنند و یا داستان را به سمتی که دوست دارند پیش ببرند.

مدیرکل نظارت بر انتشارات کانون تصریح کرد: پیش از این در این بخش ضعف‌هایی وجود داشت، چرا که محتوای کتاب جامد است نه سیال و این کتاب بود که برای محیط خود تعیین تکلیف می‌کرد و مخاطب نیز آن را می‌پذیرفت. بسیاری از مخاطبان امروز نیز همچنان به همین سو گرایش دارند. اما در حال حاضر بسیاری از کتاب‌ها صوت، عروسک و بازی با خود به همراه دارند و حتی بعضی از این کتاب‌ها سرگرمی با خود به همراه می‌آورند و روی سکوها می‌روند. حتی گاهی تعامل دارند و از مخاطب می‌خواهند تا ادامه داستان را پیش ببرد و یا این‌که تعیین و تکلیف کند. در واقع کتاب‌ها امروز از جماد خارج شده و به سیالیت ورود کرده‌اند. انتشارات کانون نیز در حیطه عملیاتی خود در حال نگارش این موضوع است تا به‌زودی انجام شود.

برنامه‌های جدید کانون برای کتاب‌های صوتی

محمددینی درباره کتاب‌های صوتی و استفاده از صداها و چهره‌های شناخته شده در تولید این آثار نیز توضیح داد و گفت: انتشارات کانون به سمتی می‌رود که سکوی خاص خودش را در این بخش داشته باشد. ما پیش از این در بخش کتب صوتی فعالیت‌هایی داشتیم و برای تولید این کتاب‌های صوتی به سراغ هنرمندان رفتیم، اما در دوره جدید به سراغ خوانش اثر از سوی خود مؤلف رفته‌ایم و در سوی دیگر نیز به دنبال استعدادسنجی در صداهای خوب میان کودکان در مراکز کانون هستیم. خوشبختانه استعدادهای بسیار شاخصی هستند و حتی برخی از آن‌ها در مراکز صداوسیما نیز مشغول به کارند.

او در ادامه و در پاسخ به پرداخت حق مؤلف در کتاب‌های الکترونیکی نیز گفت: در این مورد ما از برنامه‌های قراردادی که قبلاً امتحان خود را پس داده‌اند، استفاده می‌کنیم و بسیار دقیق و با وسواس این کار را انجام می‌دهیم تا حقی از مؤلفی ضایع نشود.

عرضه هزار عنوان کتاب کودک و نوجوان در غرفه کانون

محمددینی در پایان سخنان خود درباره غرفه کانون در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران اظهار کرد: در نمایشگاه، امسال هزار عنوان کتاب داریم. تعدادی کتاب نیز چاپ اولی هستند. از همه دعوت می‌کنم تا در نمایشگاه کتاب  تهران به غرفه کانون سر بزنند. در طول مدت نمایشگاه  ما هر روز پذیرای یکی از بزرگان ادبیات کودک و نوجوان خواهیم بود. رونمایی از کتاب نیز از دیگر برنامه‌های کانون در این ایام است.

سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران 19 تا 29 اردیبهشت 1403 در مصلی امام خمینی(ره) برگزار می‌شود و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز در این نمایشگاه با آثار خود حضور دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری نمایشگاه نقاشی در حمام تاریخی شیخ سلماس
  • مرور مهم‌ترین اخبار قم در روز ۱۲ اردیبهشت
  • برپایی نمایشگاه تذهیب «نقش و نگار» در برج آزادی
  • برنامه‌های جدید کانون پرورش فکری برای بچه‌ها
  • با عشق به ایران در ارمنستان (+عکس)
  • برپایی نمایشگاه نقاشی «افکار» در نقش جهان
  • برپایی نمایشگاه آثار آندره سوروگیان درباره شاهنامه در ایروان
  • فروشگاه اینترنتی هفت گالری افتتاح شد
  • با عشق به ایران در ارمنستان
  • اینجا طبیعت از بوم بیرون می‌زند!